AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Lirik Lagu: LINTANG ATI (Titip Angin Kangen) Lintang sing ono ning wengi Gawe kangen ati A ... Read More »
Published: Sun, 29 Dec 2019 - 12:11:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 3/209
Comments: 0/0
Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BLEGEDUT


Nak-enak, ning omah gumletak
Tangi-tangi, yen wis dicepaki
Piring kebak, lawuh iwak blanak
Kebul-kebul, wedang kopi pahit legi

Nok piring, ono buah manggis
Sambel gedut, karo lenggat lenggut
Nyambi udut, kebul koyo pedut
Manthuk-manthuk, nglaras suarane kutut

Elok, yen digagas elok
Mung njagakke, kayane sing wedok
Teko, lungo ra disopo
Koyo-koyo, wis kono mongso bodho o

Wong mukti, ojo dimereni
Kabeh kuwi, Gusti sing maringi
Wus bejane, bejo dewe-dewe
Mugo-mugo biso awet saklawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 14286
Bookmark and Share