AnekaNews.top


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
.
Random News
Dua kalimat Syahadat adalah dua perkataan wajib yang diucapkan dengan lisan dan dibenarkan oleh hati ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:40:23
Category: Hiburan
By: AnekaNews.top
Hits: 1/64
Comments: 0/0
Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.top

AnekaNews.top - Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALUNGAN KERE


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jare mung balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelingo ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 10216
Bookmark and Share